ASRock kondigt een witte RX 7900 XT aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

ASRock heeft de ASRock Radeon RX 7900 XT Phantom Gaming White 20 GB OC aangekondigd, een grafische kaart ontworpen voor enthousiastelingen die een wit thema voor hun pc zoeken. Deze kaart, aangedreven door de AMD Radeon RX 7900 XT GPU en gebouwd op een 5 nm-proces, biedt indrukwekkende specificaties, waaronder 84 compute units, 5376 stream processors, een Boost Clock tot 2450 MHz, en een Game Clock tot 2075 MHz. Met 20 GB GDDR6-geheugen geklokt op 20 Gbps en 80 MB Infinity Cache levert het optimale prestaties voor 4K-gaming op de hoogste instellingen.

De grafische kaart maakt gebruik van het Phantom Gaming 3X-koelsysteem met aangepaste 100 mm ventilatoren, Air Deflecting Fin, en Ultra-fit Heatpipe voor effectieve koeling. De ARGB-leds ondersteunen aanpasbare verlichtingseffecten, terwijl het metalen frame en de achterplaat de stabiliteit bevorderen en het PCB beschermen tegen buigen. De Super Alloy Graphics Card-componenten dragen bij aan langdurige betrouwbaarheid. Kortom, de ASRock Radeon RX 7900 XT Phantom Gaming White 20 GB OC combineert krachtige prestaties met een esthetisch wit ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor gamers die topprestaties en visuele aantrekkingskracht zoeken.Bronnen: ASRock

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?