ASRock kondigt gamingmonitor aan met ingebouwde WiFi-antenne


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

ASRock kondigt aan de markt voor gamingmonitoren te betreden met de Phantom Gaming-reeks voor gamers die de gaming-oplossing voltooien. De nieuwe Phantom Gaming-monitoren van ASRock, inclusief PG34WQ15R2B en PG27FF1A, zijn ontworpen voor de FPS, RCG en andere snelle games.

Ontworpen voor gamers
ASRock Phantom Gaming-monitoren, PG34WQ15R2B en PG27FF1A, zullen gebaseerd zijn op een verversingssnelheid van 165 Hz en een responstijd van 1 ms (MPRT), wat betekent dat gamers hun tegenstanders een stap voor kunnen zijn tijdens het spelen. Bovendien biedt de Phantom Gaming-monitor zeer competente functies zoals HDR, Flicker-free en FreeSync Premium-technologieën, waardoor gamers kunnen genieten van een ongelooflijke game-ervaring.

Stabiel wifi-signaal, soepele game-ervaring
Phantom Gaming PG34WQ15R2B is ’s werelds allereerste gamingmonitor die is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi-antennes. Het ontwerp van de geïntegreerde wifi-antenne erft de Phantom Gaming-geesten: “Snel, mysterieus en onverslaanbaar”. Door de ingebouwde wifi-antennes op de pc aan te sluiten, wordt het wifi-signaal niet gemaskeerd door het bureau. Bovendien biedt de antenne 7dBi piekversterking die het wifi-signaal van de pc verbetert en gamers helpt te genieten van vloeiende gameplay zonder latentie.

Gemak en connectiviteit
De ergonomisch ontworpen standaarden zijn bedoeld voor die-hard gamers en enthousiastelingen die gebruikers meer flexibiliteit bieden om een ​​optimale kijkpositie te vinden, inclusief kantel-, hoogte- en draaiaanpassingen. De invoeroptie wordt geleverd met één DisplayPort die een vernieuwingsfrequentie tot 165 Hz ondersteunt, en de twee extra HDMI 2.0-poorten zijn beschikbaar voor secundaire beeldschermen en compatibele consoles.

Breid het gaming-productuniversum uit
ASRock betreedt het gamingmonitor-tijdperk voor Phantom Gaming-fans en het is een serieuze beslissing. Phantom Gaming Monitors voldoet perfect aan de filosofie van het merk Phantom Gaming. Het is toegewijd aan het ontwikkelen van de monitoren die de noodzaak van prestaties, kwaliteit, stabiliteit, compatibiliteit en duurzaamheid combineren met het unieke ontwerp.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.