ASRock lanceert nieuwe vBIOS voor RX 7900 XTX AQUA 24GB OC


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

ASRock heeft vandaag aangekondigd dat ze een krachtige nieuwe vBIOS hebben uitgebracht voor de AMD Radeon RX 7900 XTX AQUA 24GB OC. Deze update is bedoeld om gebruikers een nog betere game-ervaring te bieden.

De gloednieuwe vBIOS (bestandsnaam: RX7900XTX_24GB_Extreme_OC) voor de Radeon RX 7900 XTX AQUA 24GB OC bevat verbeterde instellingen waarmee de grafische kaart de prestatiegrenzen doorbreekt. In vergelijking met de standaard AMD Radeon RX 7900 XTX-kaart levert de nieuwe vBIOS-instelling een prestatieverbetering van ongeveer 13,5%123 (3DMark Time Spy Score) en zorgt deze voor aanzienlijk betere game-ervaringen.

ASRock blijft zich inzetten voor innovatieve diensten en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Ze hechten veel waarde aan onderzoek en ontwikkeling. Je kunt de nieuwste vBIOS nu al downloaden van de ASRock-website. Zorg ervoor dat je je vBIOS bijwerkt om optimaal te genieten van gamen met de kracht van vloeistofkoeling.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.