“ASRock lijkt te werken aan een Z690 Razer Edition moederbord”


Op Twitter zijn afbeeldingen verschenen van een mogelijke Razer Edition van ASRock’s TAICHI Z690-moederbord. Deze speciale variant van het TAICHI-moederbord is gebaseerd op het Razer-thema, compleet met groene accenten, een paar logo’s en een hele hoop RGB-leds.

Qua I/O’s lijkt het bord ook redelijk compleet te zijn, met een aantal USB Type-A en Thunderbolt Type-C poorten, maar ook 2x ethernet, 5.1 audio, HDMI en aansluitingen voor een WiFi-antenne. Op het bord zelf is er ondersteuning voor PCIe 5.0 en 4.0, maar DDR5-ondersteuning lijkt er nog niet te zijn, dit bord is voorzien van vier DDR4-slots.

Op het moment van schrijven is het bord al te bestellen bij de Franse retailer LDLC.com, waar het bord bijna 800 euro kost. Daarbij is de levertijd meer dan 15 dagen, dus is het de vraag of deze daadwerkelijk op voorraad is. Vermoedelijk kondigen ASRock en Razer binnenkort pas officieel de Z690 TAICHI Razer Edition aan.Bronnen: momomo_us, LDLC.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments