ASRock onthuld energiezuinige DeskMini mini-PC


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

ASRock kondigt vandaag een nieuwe mini-pc aan – de DeskMini 4205. De DeskMini 4205 is het eerste ventilatorloze DeskMini-model dat wordt aangedreven door de Intel Celeron 4205U-CPU. Het ontwerp zonder ventilator is zowel energiezuinig als stil en past bij industriële toepassingen. Deze mini-pc heeft twee LAN-poorten, drie beeldschermen en ondersteuning voor tot vier opslagapparaten.

De DeskMini 4205 ondersteunt maximaal drie video-uitgangen tegelijk, perfect voor digital signage en reclame. Met de DisplayPort 1.2-poort kunnen gebruikers thuis genieten van media-entertainment van hoge kwaliteit. Voor opslag biedt de DeskMini 4205 twee M.2 2280 PCIe-slots en twee 2,5″ SATA 6Gbps-interfaces om met gemak een mini-datacenter te bouwen.

Dankzij dubbele LAN-poorten kunnen gebruikers netwerken scheiden of verbinding maken met verschillende LAN-apparaten. Daarnaast biedt DeskMini 4205 het optionele model met twee COM-poorten voor een breed scala aan zakelijk gebruik. Dit ontwerp maakt DeskMini 4205 ideaal voor gebruik in de streepjescodescanner, versterker, projector, toegangscontroller en PTZ-camera om te voldoen aan de behoeften van commerciële projecten.

ASRock heeft nog geen specifieke prijzen bekendgemaakt.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.