ASRock onthuld Jupiter mini-PC’s met H610 en B660 chipset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

ASRock kondigt zijn nieuwe Mini PC Jupiter 600-serie aan met de Jupiter H610 en B660 modellen. De Jupiter 600-serie biedt de flexibiliteit en uitbreidbaarheid in een compact formaat dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen zoals kantoren, winkels, gezondheidszorg, transport en industrie.

Met ondersteuning van de nieuwste 13e en 12e generatie Intel Core-processors (LGA1700) tot 65 watt, DDR4 3200MHz-geheugen, levert de Jupiter 600-serie desktopprestaties voor commercieel gebruik. Ondersteunt maximaal drie opslagcapaciteiten, waaronder één M.2 PCIe Gen4x4 SSD, één M.2 PCIe Gen3x4 SSD en één 2,5-inch HDD voor snelle gegevensoverdracht en opslag met hoge capaciteit.

De mini-pc uit de Jupiter 600-serie biedt uitgebreide connectiviteit met negen USB-poorten, waaronder een USB 3.2 Gen1 Type-C op elk voor- en achterpaneel, drie beeldschermen en een COM-poort, wat betekent dat de Jupiter 600-serie ideaal is voor bedrijven, digital signage en POS-systemen. De Jupiter 600-serie kan video’s en afbeeldingen in hoge resolutie weergeven, ondersteunt tegelijkertijd twee DisplayPort- en één HDMI-connectoren om de productiviteit en efficiëntie op het werk te verhogen.

Bovendien is de Jupiter B660 uitgerust met DASH LAN en TPM-functie voor Enterprise om bedrijfsinformatie te beschermen.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.