Astro Gaming brengt A10 ‘Call Of Duty’ uit


Recent heeft Astro Gaming een nieuwe headset aangekondigd. Deze A10 ‘Call of Duty’-edition zal vanaf vandaag verkrijgbaar komen voor ongeveer 70 euro.

Deze limited edition headset is gebaseerd op de game Call Of Duty en heeft als basis de Astro A10 headset. Deze headset beschikt over stoffen oorkussens met een stalen hoofdband en een afneembare kabel. De draaibare microfoon beschikt over flip-to-mute zodat deze gelijk uitschakelt wanneer deze weggeklapt wordt.

Met Astro Audio V2 zou het geluid natuurlijk en vloeiend klinken met een uitgebreid frequentiebereik. Zo is het geluid afgestemd op gaming en zijn de hoge tonen en bassen zo ingesteld dat deze geen vermoeiend effect hebben.


Deze speciale versie van de A10-gamingheadset zal per direct verkrijgbaar komen met een adviesprijs van €69,99.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.