ASTRO gaming brengt 2e generatie A20 Wireless Gaming Headset uit voor 120 euroASTRO Gaming heeft de A20 Wireless Gaming Headset onthult. Deze op gamers gerichte headset heeft met zijn ingebouwde accu een batterijduur van meer dan 15 uur en kan met USB-C opgeladen worden. Hij is vanaf vandaag te reserveren voor 120 euro.

De ASTRO A20 Wireless Gaming Headset is een draadloze headset met inklapbare microfoon. Zonder kabel weegt de headset ongeveer 320 gram en met zijn ingebouwde accu zou de headset meer dan 15 uur mee kunnen gaan voordat deze weer opgeladen moet worden via een USB-C kabel.

Naast met een PC kan deze headset ook draadloos gebruikt worden op een Xbox of Playstation met de meegeleverde USB Transmitter, met deze 2.4 GHz ontvanger zou de headset een draadloos bereik van 15 meter hebben


Als eerste komt de A20 Gaming Headset beschikbaar via de eigen site van ASTRO, waar deze te reserveren is voor 120 euro en verzonden zal worden in oktober. Pas vanaf 14 januari 2021 komt de headset bij de grote retailers beschikbaar.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.