“ASTRO Gaming introduceert vernieuwde A10 Gen 2 Wired Gaming Headset”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASTRO Gaming

ASTRO Gaming, fabrikant van audioapparatuur en onderdeel van Logitech, heeft recent de nieuwe ASTRO A10 Gen 2 Wired Gaming Headset onthuld. Deze headset is vernieuwd ten opzichte van de originele A10 headset en biedt consistent comfort en superieure geluidskwaliteit in een veelzijdig ontwerp. Deze nieuwe bedrade headset, die vanaf de basis is gebouwd om je gaming-ervaring te verbeteren, is verkrijgbaar in vijf unieke kleurenopties, voor een vriendelijke prijs van € 59,99.

De A10 Gen 2 levert zorgvuldig gebalanceerde, hifi-audio, met op maat afgestelde 32 mm ASTRO Audio dynamische drivers voor een kraakhelder geluid . De geavanceerde geïntegreerde microfoon kan omhoog worden geklapt om het geluid te dempen (voor privacy) en omlaag voor kristalheldere communicatie via een 6,0 mm eenrichtings-microfoon.

Met een gewicht van slechts 246 gram is de A10 Gen 2 licht en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen. De A10 Gen 2 past bij veel mensen, maar hij is ontworpen en geoptimaliseerd voor kleinere hoofdmaten. De gewatteerde hoofdband en oorkussens van traagschuim, in combinatie met een ultralichte constructie, zorgen voor een vederlicht comfort.

De A10 Gen 2, een van ASTRO’s meest duurzame gaming headsets, is gecertificeerd CarbonNeutral®, wat betekent dat we hoogwaardige gecertificeerde koolstofcompensaties financieren om de koolstofimpact van het product tot nul te reduceren. De plastic onderdelen bevatten minimaal 35 procent post-consumer gerecycled materiaal, en de papieren verpakking is afkomstig uit FSCTM-gecertificeerde bossen. Door voor deze gamingheadset te kiezen, draag jij een steentje bij aan een verantwoord beheer van de bossen in de wereld.

De nieuwe A10 Gen 2 headset is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten: zwart, wit, mint, grijs en lila, zodat gamers volledig hun eigen stijl en persoonlijkheid kunnen laten zien. De A10 Gen 2 bevat ook kleine details, zoals linker- en rechterbraille-indicators voor mensen met een visuele handicap, een ultra-duurzame hoofdband voor betrouwbare, stevige prestaties en een ergonomische over-ear constructie voor pijnvrije en lange gamesessies.

Prijzen en beschikbaarheid
De ASTRO Gaming A10 Gen 2 Wired Gaming Headset is vanaf half maart verkrijgbaar, bij bekende (r)etailers, tegen een adviesprijs van € 59,99.Bronnen: ASTRO Gaming

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.