Asus brengt Mini-ITX ROG-case uit


Vandaag heeft Asus een nieuwe kleine computerbehuizing uitgebracht. Deze ROG Z11 komt in het speciale gaming thema van Asus verkrijgbaar en is op het moment voor 280 US dollar verkrijgbaar.

Deze behuizing beschikt over ruimte voor een Mini-ITX moederbord en een ATX behuizing, naast dat er drie slots beschikbaar zijn voor een grafische kaart. Omdat het moederbord op een hoek van 11 graden geplaatst wordt is er aan de achterkant enige ruimte aanwezig voor extra kabels. Het is mogelijk om de ROG Z11 zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.Vanaf vandaag zal de Asus ROG Z11 verkrijgbaar komen, hij is op Amazon al gespot voor $279,99, ongeveer €230, al is er dan geen rekening gehouden met eventuele BTW en andere kosten.Bronnen: Asus

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.