ASUS brengt op 13 april de ROG Phone 7 uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) maakt vandaag bekend dat de ROG Phone 7 op 13 april zal worden onthuld tijdens zijn eigen For Those Who Dare-event. Het online event gaat van start om 14:00 uur, duurt een half uur en is bij te wonen via deze link. Hier is ook een optie te vinden om het event direct aan een agenda toe te voegen.

De ROG Phone is ontworpen om langdurig in hoge kwaliteit te gamen en heeft door de jaren heen naam gemaakt als een totaalpakket voor mobiele gamers. Van vooruitstrevende performance tot robuust design en van een batterijduur voor marathonsessies tot een geavanceerd koelsysteem. De ROG Phone 7 gooit daar nog een schepje bovenop en zal gebruikmaken van de nieuwste topprocessor van Qualcomm, een geüpgraded koelsysteem, het meest soepele beeldscherm tot nu toe, onderscheidend ontwerp en meer. Naast performance zoomt ROG tijdens het event in op het splinternieuwe design van het toestel, dat bestaat uit contrasterende kleuren en diverse materialen.

Het evenement is op donderdag 13 april vanaf 14:00 via deze link te volgen.Bronnen: ASUS ROG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.