Review: ASUS ROG Strix GTX 1070 8GB
Productpagina @ ASUS


Toen we de ASUS ROG Strix GTX 1080 bekeken was het nog een klein drama om zo’n kaart daadwerkelijk te bemachtigen. Inmiddels zijn we enkele maanden verder en is de 10-serie GeForce kaarten van Nvidia prima verkrijgbaar binnen de Nederlandse markt, en niet onbelangrijk: zijn de prijzen allemaal wat duidelijker geworden. Concurrentie van AMD is er nog altijd niet in deze bovenste regionen, al is er inmiddels wel de Titan X(P) bijgekomen voor zij voor wie een GTX 1080 eigenlijk nog niet genoeg is. De GTX 1070 positioneerde zich toen als een iets trager, maar toch vooral veel goedkoper, alternatief voor de GTX 1080, en vandaag is het aan de ASUS GeForce GTX 1070 Strix OC 8GB om zijn kunnen te tonen.

Inmiddels is niet alleen de ASUS ROG Strix GTX 1070 gepasseerd, maar ook de GTX 1060 variant. Gezien de vele gelijkenissen, en om een beetje te kunnen vergelijken natuurlijk, zal het hoofdstuk ‘uitpakken’ beide kaarten bevatten en voor beide reviews gelijk zijn. Ook in de grafieken zal je beide kaarten, en de GTX 1080 als referentiemateriaal, gehighlight zien.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”350351″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.