Asus heeft de ZenBeam L2 projector aangekondigd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Asus

ASUS heeft de ZenBeam L2 smart draagbare LED-projector aangekondigd, een krachtige en compacte projector met een elegant ontwerp. De ZenBeam L2 biedt een Full HD (FHD) 1080p-resolutie en 4K HDR-compatibiliteit. Het wordt geleverd met een Google-gecertificeerde Android 12 TV-box vooraf geladen met Netflix en heeft een helderheid van 960 LED-lumen. Ook beschikt het over een 10 W Harman Kardon-luidspreker met Smart Amp-technologie en een ingebouwde batterij, wat zorgt voor moeiteloze bioscoopervaringen, waar je ook bent.

De ZenBeam L2 heeft de ASUS Light Wall-functie, waarmee je virtuele scènes in elke kamer kunt projecteren. De projector is snel op te zetten en milieuvriendelijk ontworpen.

Met een geïntegreerde Android TV-box is de ZenBeam L2 gebruiksvriendelijk en biedt het snelle toegang tot populaire streamingdiensten. Bovendien is het draagbaar dankzij de leren draaggreep en de ingebouwde batterij, waarmee je tot 3,5 uur videoprojectie kunt genieten.

De ZenBeam L2 biedt een indrukwekkende kijkervaring met een krachtige short-throw lens, native 1080p FHD-resolutie, en 4K HDR-compatibiliteit. De ingebouwde Harman Kardon-luidspreker zorgt voor geweldige audiokwaliteit. Daarnaast kan de Light Wall-functie de sfeer van elke kamer transformeren met 26 ingebouwde contentopties.

De projector is eenvoudig in te stellen met automatische correcties en focusaanpassingen. Het ondersteunt ook spraakbesturing via Google Assistent en Chromecast. Met HDMI, USB Type-A en Type-C-poorten, plus een hoofdtelefoonaansluiting, biedt de ZenBeam L2 uitgebreide connectiviteitsopties.

Duurzaamheid is een prioriteit, met een kwikvrije eco-LED-lichtbron en milieuvriendelijke verpakking. Kortom, de ASUS ZenBeam L2 biedt een uitstekende combinatie van kracht, draagbaarheid en duurzaamheid voor een meeslepende kijkervaring.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?