ASUS introduceert de Marshmallow Keyboard


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

Recent heeft ASUS de Marshmallow Keyboard onthuld, een handzaam en flexibel draadloos toetsenbord verkrijgbaar in de kleuren Oat Milk en Green Tea Latte. Dit duurzame toetsenbord is ideaal voor dagelijks gebruik en beschikt over schakelaars die tot wel 10 miljoen keer kunnen worden ingedrukt, comfortabele scissor-toetsen en verstelbare kickstands met twee standen. Met de systeemschakelaars kan moeiteloos worden geschakeld tussen Windows, ChromeOS, MacOS, iOS en iPadOS.

Opvallende kleuren
Het ASUS Marshmallow Keyboard valt op met zijn opvallende kleurenopties: Oat Milk en Green Tea Latte. Geen standaard zwart, beige of grijs toetsenbord dus. Bovendien hebben belangrijke toetsen zoals de spatiebalk, enter en esc-toetsen een donkerdere kleur voor betere zichtbaarheid. Hierdoor krijgt het ASUS Marshmallow Keyboard een moderne en jeugdige uitstraling die perfect past bij de ASUS Marshmallow Mouse MD100 en moderne laptops, pc’s en tablets.

Comfortabel typen
De comfortabele scissor-toetsen van het ASUS Marshmallow Keyboard zijn ontworpen voor een prettige typervaring, zodat je moeiteloos kunt overschakelen. Met een toetsaanslag van slechts 1,6 mm voelt het typen direct vertrouwd aan. Bovendien zijn de toetsaanslagen bijna geruisloos, dankzij een speciale schuimlaag die het toetsenbordgeluid vermindert tot minder dan 50 dB per toetsaanslag. Zo kun je je volledig concentreren op je werk zonder afleiding. Het Marshmallow Keyboard heeft ook verstelbare kickstands met twee standen, zodat je het toetsenbord in de ideale typstand kunt zetten.

Handig en veelzijdig
Met Bluetooth 5.0 LE-connectiviteit kun je het ASUS Marshmallow Keyboard eenvoudig verbinden met maximaal drie apparaten, zoals een laptop, pc en tablet, en moeiteloos tussen deze apparaten schakelen. Het toetsenbord heeft een vertrouwde laptop-indeling en is voorzien van systeemschakelaars waarmee je gemakkelijk kunt wisselen tussen de modi Windows, ChromeOS, MacOS, iOS en iPadOS. Zo kun je efficiënt werken en optimaal gebruikmaken van verschillende apparaten.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.