Asus introduceert nieuwe ROG gamingheadsets


Tijdens het evenement waarop Asus de nieuwe ROG Phone 5 aankondigde heeft het merk ook een drietal nieuwe headsets aangekondigd.

ROG Strix Go BT-gamingheadset
De ROG Strix Go BT is een draadloze gaming-headset die beschikt over Bluetooth met lage latentie en hoge resolutie door het gebruik van Qualcomm aptX ™ Adaptive-audiotechnologie. Daarnaast is er ook een 3,5mm-connector en Active Noise Cancelation (ANC) aanwezig, daarbij is de microfoon ook voorzien van noise cancelling. De ROG Strix Go BT komt voor €249,99 verkrijgbaar.

ROG Cetra II gamingheadset
De Cetra II betreffen in-ears voor gaming en beschikken over een USB Type-C aansluiting. Intern hebben deze oortjes 10mm drivers en er is beschikking over Active Noise Cancelation. Daarbij zijn ze voorzien van RGB-verlichting welke aan te sturen is via Asus Aura Sync. De ROG Cetra II komt voor €139,99 in de winkels.

ROG Cetra II Core gamingheadset
De goedkopere Cetra II Core beschikt niet over ANC of USB Type-C, maar wel een 3,5mm-connector. De connector is onder een hoek van 90 ° geplaatst om extra comfort te bieden tijdens gamen in de hand. Deze in-ears komen voor €69,99 verkrijgbaar.Bronnen: Asus ROG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.