Asus introduceert TUF Gaming 28 inch display


Recent heeft Asus een nieuw display aangekondigd in de TUF Gaming-lijn. Deze VG289Q1A beschikt over een 28 inch display met 4K-resolutie en een refreshrate van 60Hz. Prijzen en beschikbaarheid zijn nog onbekend.

Asus geeft aan dat de TUF Gaming VG289Q1A beschikt over een 28 inch IPS 4K-display met ondersteuning voor AMD Freesync. De refreshrate betreft 60Hz, en hij beschikt verder ook over HDR in verschillende modussen, namelijk Asus Cinema HDR en Asus Gaming HDR. Verder heeft het display beschikking over verschillende technieken, zoals flicker-free, ultra-low blue light mode en shadow boost, allemaal functies om het beeld rustiger of beter te maken.


Qua aansluitingen is dit beeldscherm voorzien van DisplayPort en HDMI 2.0. Naast de hier bekende details heeft Asus nog geen duidelijkheid gegeven over eventuele prijzen. Ook moet nog blijken wanneer de VG289Q1A verkrijgbaar zal komen, deze details verwachten we binnenkort te weten te komen.Bronnen: Asus

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.