“ASUS kondigt beschikbaarheid aan van ProArt Display PA329CV en PA328CGV”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Asus

TAIPEI, Taiwan, oktober 2021 — ASUS heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van de ProArt Display PA329CV en PA328CGV professionele monitoren.

De ProArt Display PA329CV is een 32-inch 4K UHD (3840 x 2160) HDR-scherm en PA328CGV is een 32-inch WQHD (2560 x 1440) HDR-scherm met een 165 Hz variabele verversingssnelheid (VRR). Deze twee Calman Verified professionele monitoren zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van makers van inhoud en zijn in de fabriek vooraf gekalibreerd om Delta E 2-kleurnauwkeurigheid te bieden met een 100% sRGB en 100% Rec.709-kleurengamma. Elk scherm biedt uitgebreide connectiviteit, inclusief DisplayPort™ via USB-C® met 90 watt Power Delivery, DisplayPort- en HDMI®-poorten. De schermen fungeren ook als een USB-hub, waardoor gebruikers uitgebreide connectiviteit krijgen met een USB-C en vier USB 3.1-poorten. Bovendien hebben beide displays een ergonomische verstelbare standaard en een C-klem tafelbevestiging met kantel-, draai-, draai- en hoogteaanpassingen om gebruikers de perfecte kijkposities te geven terwijl ze minder werkruimte in beslag nemen.

Ontworpen voor creatieve professionals
De ProArt Display PA329CV beschikt over een 32-inch 4K UHD (3840 x 2160) HDR-paneel met een vier keer hogere pixeldichtheid in vergelijking met FHD-schermen van vergelijkbare grootte, voor scherpere en meer gedetailleerde beelden. Het biedt ook drie keer zoveel ruimte op het scherm, wat het gemakkelijker maakt voor multitasking of het werken met creatieve apps. PA329CV is ook VESA DisplayHDR™ 400-gecertificeerd.

De 32-inch PA328CGV is voorzien van een WQHD (2560 x 1440) HDR-paneel met een 165 Hz variabele verversingssnelheid (VRR) en AMD FreeSync™ Premium Pro-technologie voor supervloeiende, hoogwaardige beelden, waardoor het perfect is voor game-ontwikkelaars die snel willen creëren -spellen weergeven en kwaliteitscontroles uitvoeren op één scherm. De vloeiende, vloeiende beelden zorgen ook voor meer kijkcomfort. PA328CGV heeft een maximale helderheid van 600 nits en is VESA DisplayHDR 600 gecertificeerd.

Levensechte kleuren
De ProArt Display PA329CV en PA328CGV zijn ontworpen voor creatievelingen in een breed scala van industrieën, van fotografie tot videografie tot game-ontwikkeling. Deze Calman Verified-monitoren zijn in de fabriek voorgekalibreerd om een ​​Delta E 2-kleurnauwkeurigheid te bereiken, waardoor ze perfect zijn voor kleurprofessionals die kleurnauwkeurige displays nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun werk precies wordt zoals bedoeld. Bovendien hebben deze schermen een breed gamma dat de industriestandaard 100% sRGB en 100% Rec. 709 kleurruimten en hebben ook DCI-P3-gammaondersteuning voor rijke, levendige kleuren.

Gestroomlijnde productiviteit
De ProArt Display PA329CV en PA328CGV bevatten USB-C, USB 3.1, DisplayPort en HDMI-poorten voor ongeëvenaarde compatibiliteit met de meeste multimedia-apparaten. De geïntegreerde USB-C-poort biedt DisplayPort-ondersteuning, snelle gegevensoverdracht en 90 watt Power Delivery voor het opladen van mobiele apparaten en laptops. Voor extra gemak fungeren de monitoren ook als een USB-hub met de USB-C en vier USB 3.1-poorten die verbindingen met meerdere apparaten ondersteunen, zodat makers efficiënter kunnen werken.

Creëer met comfort
De ProArt Display PA329CV en PA328CGV zijn ontworpen met de ergonomie van de gebruiker in gedachten, met een in vier richtingen verstelbare standaard en C-klem tafelbevestiging die kantel-, draai-, draai- en hoogteaanpassingen bieden om gebruikers de gewenste kijkpositie te geven. De C-klem tafelbevestiging helpt ook om ruimte op het tafelblad vrij te maken. Bovendien kan het scherm 90° worden gedraaid voor gebruik in portretmodus, wat het handiger maakt bij het werken aan lange documenten, coderen of surfen op het web.

Gratis Adobe Creative Cloud-abonnement van drie maanden
Adobe®-producten staan ​​in veel sectoren centraal in creatief werk. ASUS werkt samen met Adobe om creatieve workflows mogelijk te maken met de gerenommeerde Creative Cloud®-suite van apps en services. Elke aankoop van een ProArt Display PA329CV of PA328CGV in geselecteerde regio’s omvat een gratis abonnement van drie maanden op Adobe Creative Cloud (ter waarde van maximaal €185). Dit geeft makers toegang tot meer dan 20 apps, waaronder Photoshop®, Premiere® Pro en After Effects®, samen met 100 GB cloudopslag.

Prijzen en beschikbaarheid
Voor de PA329CV vraagt Asus ongeveer €929 bij diverse retailers. De iets goedkopere PA328CGV heeft nog geen precieze beschikbaarheid, maar is voor ongeveer €700 al te bestellen bij diverse webshops.Bronnen: Asus

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments