ASUS kondigt BIOS-ondersteuning aan voor nieuwe Ryzen-CPU’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft recent BIOS-ondersteuning en -updates aangekondigd die een reeks moederborden gereedmaken voor een nieuwe golf van AMD Ryzen-CPU’s uit de 5000- en 4000-serie.

Als aanvulling op de nieuwe Ryzen 7 5800X3D, die een speciale 96 MB L3-cache bevat, heeft AMD AGESA-versie 1.2.0.6b uitgebracht om de systeemprestaties te verbeteren. Veel moederborden uit de ASUS 500-, 400-, A320- en X370-serie hebben al BIOS-updates met deze nieuwe AGESA-build, en alle resterende modellen die compatibel zijn, zullen tegen 25 maart overeenkomstige BIOS-updates ontvangen.

Alle andere CPU’s in deze serie worden herkend door ASUS-moederborden uit de 400- en 500-serie via reeds bestaande BIOS-updates – ook met AGESA-versie 1.2.0.6b – die kunnen worden gedownload van de ASUS Support-website. Vorige generatie ASUS-moederborden zullen ondersteuning krijgen voor deze nieuwe CPU’s volgens de onderstaande tabel.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments