ASUS kondigt de Chromebook CM30 Detachable aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft vandaag de ASUS Chromebook CM30 Detachable (CM3001) aangekondigd, een veelzijdige 2-in-1 laptop-tablet die perfect is voor studie, werk en ontspanning. Met een 10,5-inch touchscreen, een snelle uitneembare stylus, zowel voor- als wereldgerichte camera’s, een batterijlevensduur tot 12 uur en snelle WiFi 6-connectiviteit, is de CM30 Detachable geschikt voor studenten, gezinnen en frontliniemedewerkers in de detailhandel.

Deze Chromebook biedt veelzijdige mobiliteit met een magnetische standaard, hoes en optioneel toetsenbord voor naadloze overgangen tussen tablet- en laptopmodi. De stylus is handig opgeborgen en zorgt voor precisie en creativiteit. De batterij gaat lang mee en is licht van gewicht, waardoor de laptop overal kan worden gebruikt.

Connectiviteit is sterk dankzij WiFi 6 en optionele LTE. Duurzaamheid is gewaarborgd door militaire tests en een vlekbestendige hoes. Het touchscreen is ontworpen voor miljoenen interacties.

Met een MediaTek Kompanio 520-processor, 8 GB geheugen en 128 GB opslagruimte is de Chromebook snel en efficiënt. Voor online vergaderingen heeft hij een 5 MP frontcamera en een 5 MP world-facing camera voor foto’s en video’s. Met een gewicht van minder dan een kilo, een veelzijdige standaard en toetsenbord en een multitouch-scherm is de Chromebook gemakkelijk in gebruik.

De Chromebook is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en gebruikt gerecycled aluminium en hernieuwbare energie. Hij voldoet aan ENERGY STAR-normen en heeft milieuvriendelijke verpakkingen.

ASUS Chromebook CM30 Detachable biedt toegang tot Google Play en automatische updates met ingebouwde virusbescherming. Het kan worden aangeschaft met Chrome Education Upgrade of Chrome Enterprise Upgrade voor beheer vanuit de Google Admin-console.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?