ASUS kondigt de ProArt LC 420 waterkoeling aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft de ProArt LC 420 aangekondigd, de eerste alles-in-één koeler in de ProArt-lijn, gericht op creators die hoge prestaties, weinig geluid en stijl zoeken. De koeler integreert premium technologie in een elegant ontwerp, aangedreven door een performante driefasige motorpomp en Noctua IndustrialPPC-ventilatoren. Een verlichte meter op de pompafdekking geeft live systeemstatistieken weer in de kenmerkende minimalistische ProArt-stijl. Met subtiele esthetiek biedt de ProArt LC 420 koeling, stilte en stijl voor content creators.

Als een van de weinige 420 mm AIO-koelers op de markt levert de ProArt LC 420 krachtige koeling met Noctua NF-A14 Industrial PPC-2000 PWM-ventilatoren. De driefasige motorpomp zorgt voor een soepele warmteoverdracht naar een dikkere radiator met extra koelvloeistofopslag, waardoor ventilatoren en motor minder hard hoeven te werken. Met 450 mm versterkte buizen is de koeler ontworpen voor grote behuizingen.

De ProArt LC 420 onderscheidt zich door een minimalistische verlichte meter op de pompafdekking, waarmee gebruikers snel systeemkoeling kunnen controleren. In tegenstelling tot RGB-verlichting richt de koeler zich op functionaliteit. Ontworpen om andere ProArt-componenten aan te vullen, biedt het makers de mogelijkheid om een systeem te creëren dat uitblinkt in prestaties, akoestiek en esthetiek, met instellingen binnen Armoury Crate.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?