ASUS kondigt de ProArt PA32UCXR monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft aangekondigd dat de ProArt Display PA32UCXR vanaf januari 2024 beschikbaar zal zijn. Deze 32-inch 4K-monitor biedt indrukwekkende functies, waaronder mini LED-achtergrondverlichting met 2304 zones voor lokale dimming, een piekhelderheid van 1600 nits en aanhoudende helderheid tot 1000 nits. Met een kleurbereik van 99% Adobe RGB en 97% DCI-P3 is het ontworpen voor postproductieworkflows. Elke monitor is fabrieksvoorafgekalibreerd voor Delta E1 kleurnauwkeurigheid en bevat een ingebouwde gemotoriseerde kleurkalibrator met Auto Calibration en Self Calibration functies.

De PA32UCXR werkt met ProArt Calibration software en andere externe programma’s voor professionele kleurweergave. Dankzij twee Thunderbolt 4-poorten en diverse andere aansluitmogelijkheden biedt deze monitor efficiënte creatieve workflows voor content creators.

Met 2304-zone lokale dimming, een echte 10-bits IPS-paneel en ondersteuning voor meerdere HDR-formaten zoals Dolby Vision, HLG en HDR10, biedt de PA32UCXR indrukwekkende beeldkwaliteit. Het beschikt over handige functies zoals Picture-by-Picture en Picture-in-Picture, evenals omgevingslicht- en nabijheidssensoren.

De ergonomische standaard biedt diverse aanpassingen, terwijl de meegeleverde kap reflecties vermindert. Bovendien wordt een gratis drie maanden durend Adobe Creative Cloud-abonnement aangeboden bij aankoop in bepaalde regio’s. De PA32UCXR belooft een geavanceerde, kleurnauwkeurige en gebruiksvriendelijke oplossing voor professionele contentcreatie.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?