ASUS kondigt de ProArt PA602 behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft de ProArt PA602-behuizing onthuld, die geavanceerde koeling biedt en het eerste model is in een reeks ProArt-behuizingen. Met een ontwerp voor maximale luchtinname, pre-geïnstalleerde ventilatoren en ondersteuning voor een 420 mm radiator biedt het uitstekende thermische prestaties. De behuizing stroomlijnt de pc-bouwervaring met functies zoals automatische stofdetectie, geïntegreerde PWM-regeling en gemakkelijk toegankelijke USB-poorten, gehuld in een minimalistische stijl geschikt voor elke creatieve ruimte.

De koelprestaties van de ProArt PA602 zijn indrukwekkend, met een open voorpaneel, dikke ventilatoren en slimme luchtgeleiders voor optimale CPU- en GPU-koeling. De behuizing biedt ruimte voor grote componenten, ondersteunt moederborden tot 12 inch lang en 10,9 inch breed, en heeft een maximale CPU-koelerhoogte van 190 mm. Voor opslag biedt het ruimte voor acht 2,5-inch SSD’s en vier 3,5-inch HDD’s.

Het bouwproces wordt vereenvoudigd met zijpanelen die met één toets kunnen worden losgemaakt en een exclusief mechanisme voor het installeren van PCIe-kaarten zonder schroevendraaier. Dagelijkse gemakken zijn ingebouwd, inclusief een overvloed aan USB-poorten, een vergrendelbare aan/uit-knop en stofdetectie met LED-indicatie voor reiniging.

Het verfijnde ontwerp, met een getint gehard glazen zijpaneel, maakt het compatibel met andere ProArt-componenten voor een samenhangende uitstraling. Kortom, de ProArt PA602 belichaamt geavanceerde koeling, gebruiksvriendelijkheid en esthetiek voor pc-bouwers en creators.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?