ASUS kondigt de ProArt Pen Display aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft de ASUS ProArt PA169CDV Pen Display aangekondigd, een draagbaar 15,6-inch 4K UHD-scherm met een 10-bits IPS-paneel. Dit scherm biedt creatieve professionals de meest nauwkeurige onscreen kleuren, omdat het zowel PANTONE-gevalideerd als Calman-geverifieerd is. Het heeft een innovatief ontwerp met boven- en onderste kickstands voor diverse kantelhoeken, waardoor het ideaal is voor dagelijkse productiviteit en creatieve taken.

Het 4K UHD-paneel biedt vier keer de pixeldichtheid en tot drie keer meer schermruimte dan vergelijkbare FHD-schermen van dezelfde grootte, met helderheidsniveaus tot 500 nits en VESA DisplayHDR 400-certificering voor helderdere, levensechte beelden. De ASUS ProArt Pen met Wacom EMR-technologie zorgt voor een natuurlijke teken- en schrijfervaring, met drukgevoeligheid van 4096 en twee vervangbare penpuntjes.

Het display minimaliseert parallaxfouten en heeft een vingerafdrukbestendige, anti-reflecterende coating. ASUS Control Panel-software biedt handige controle over creatieve apps, terwijl ASUS Dial een fysieke controller is voor nauwkeurige bediening in creatieve apps.

PA169CDV garandeert nauwkeurige kleuren met 10-bits kleurdiepte, 100% sRGB, 100% Rec. 709 en DCI-P3-gamma van bioscoopkwaliteit, voorgekalibreerd voor kleurnauwkeurigheid. Het biedt diverse poorten, waaronder USB-C met DisplayPort Alt Mode en gelijktijdige stroominvoer, een extra USB-C-poort voor de voedingsadapter en een HDMI-poort.

Het scherm is duurzaam en voldoet aan strenge duurzaamheidscertificeringen, met een recyclebare verpakking om natuurlijke hulpbronnen te sparen. Bovendien wordt bij aankoop in geselecteerde regio’s een gratis drie maanden durend Adobe Creative Cloud-abonnement aangeboden, ter waarde van maximaal US$238.47, waarmee gebruikers toegang krijgen tot meer dan 20 apps en 100 GB cloudopslag.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?