ASUS kondigt de TUF White 4070 Ti OC Edition aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft zijn TUF White-reeks uitgebreid met de nieuwe TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti White OC Edition grafische kaart. De nieuwe grafische kaart is in feite dezelfde versie als de populaire TUF Gaming 4070 Ti OC Edition, maar dan met een wit kleurenschema, dat de behuizing, ventilatoren, de achterplaat en zelfs de standoffs omvat.

Wat betreft specificaties, de nieuwe TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti White is nog steeds een OC Edition grafische kaart, wat betekent dat de GPU fabrieksmatig is overgeklokt naar 2.730 MHz Boost-klok in de standaardmodus en 2.760 MHz in de OC-modus. De GeForce RTX 4070 Ti is gebaseerd op de AD104-400 GPU met 7.680 CUDA-cores en wordt geleverd met 12 GB aan 21 Gbps GDDR6X-geheugen op een 192-bits geheugeninterface, wat resulteert in een maximale geheugenbandbreedte van 504 GB/s.

Het TDP van de TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti White OC Edition is ingesteld op meer dan 285 W en heeft een enkele 12+4-pins ATX 12VHPWR-voedingsaansluiting nodig. De kaart wordt geleverd met twee HDMI 2.1a- en drie DisplayPort 1.4a-beelduitgangen. Net zoals bij de oorspronkelijke ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti OC Edition, maakt de White-versie ook gebruik van een 3,25-slot dikke, koeling met drie ventilatoren, met Axial-Tech en Aura Sync RGB-verlichting. Als extra bonus wordt het geleverd met een aangepaste witte ondersteuningsbeugel voor de grafische kaart, die ook als schroevendraaier kan worden gebruikt.

Helaas heeft ASUS geen details verstrekt over de beschikbaarheidsdatum, maar we verwachten dat deze binnenkort in de winkels verkrijgbaar zal zijn met een prijskaartje van ongeveer $850.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?