ASUS kondigt de Zenbook 14 OLED met de Intel Core Ultra 9 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft de Zenbook 14 OLED (UX3405) aangekondigd, een primeur als de eerste laptop van het bedrijf met de Intel Core Ultra 9-chip, die geavanceerde AI-functies biedt. Alternatief is er een configuratie met een Ultra 7-chip. Het premium karakter wordt benadrukt door het 3K ASUS Lumina OLED-scherm met 120Hz en kenmerken als een krachtige 75 Wh batterij en essentiële I/O-poorten, waaronder Thunderbolt 4 en HDMI 2.1.

Gecertificeerd als Intel Evo-laptop, voldoet de Zenbook 14 OLED aan strenge eisen op het gebied van batterijduur en connectiviteit. De Intel Core Ultra 9-processor (of Ultra 7-processor) met Intel Arc-graphics biedt AI-functionaliteit, hoogwaardige grafische prestaties en efficiënt energiegebruik.

De Intel Core Ultra-processor, het kloppende hart van AI-pc’s, beschikt over drie versnellers voor diverse AI-taken, variërend van snelle reactietijden tot hoge prestaties en een langere batterijduur.

In lijn met duurzaamheidsdoelen heeft ASUS de Zenbook 14 OLED ontworpen met gerecyclede en recyclebare materialen, waardoor de CO2-voetafdruk wordt verminderd. Zowel de laptop als de verpakking bestaan uit gerecycled materiaal en voldoen aan militaire normen voor duurzaamheid.

De Zenbook 14 OLED (UX3405) is nu te pre-orderen in de eShop van ASUS, met levering vanaf volgende week.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?