ASUS kondigt nieuwe Prime voeding aan


ASUS kondigt de Prime 750 W Gold en 850 W Gold voedingen aan, ontworpen voor betrouwbaarheid en bouwkwaliteit voor mainstream DIY PC-gebruikers.

Deze voedingen, met de ATX 3.0-standaard, volledig modulaire kabels en een garantie van acht jaar, behoren tot de Prime-familie. Ze passen perfect bij de Prime AP201 MicroATX-behuizing en moederborden zoals de Prime Z790-A WiFi.

De ASUS Prime Gold Series voedingen zijn bouwvriendelijk met functies die pc-bouwers waarderen. Ze zijn volledig modulair, waardoor gebruikers alleen de benodigde kabels kunnen gebruiken en de kabelwarboel kunnen verminderen. Deze voedingen zijn compatibel met NVIDIA GeForce RTX 40-serie grafische kaarten dankzij de native 16-pins 12VHPWR-kabel. Dubbele kogellagerventilatoren zorgen voor efficiënte koeling en een langere levensduur.

Het stijlvolle ontwerp van de ASUS Prime Gold Series voedingen, met zwart aan de ene zijde en wit aan de andere zijde, past bij diverse builds en behuizingen. Dit futuristische ontwerp past niet alleen bij bestaande Prime moederborden en behuizingen, maar ook bij de Dual grafische kaartserie, zoals de ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC en Dual GeForce RTX 4070 White OC.Bronnen: ASUS, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?