ASUS kondigt ProArt Geforce RTX 4080 en 4070 Ti aan.


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS komt kondigt twee ProArt RTX kaarten aan, de 4080 en de 4070 Ti. De videokaarten zijn ontworpen om extra compact en stil te zijn om hierdoor de werkplek van creators te verruimen, zo is de videokaart maar 300 millimeter lang zodat ze in veel verschillende kasten passen, zelf in de meest populaire mini-ITX kasten.

De compacte heatsink en de geoptimaliseerde ventilatoren zorgen voor het beste balans tussen koeling en geluid. Ook zijn deze fans uitgerust met 0db technologie, de ventilatoren zullen langzamer draaien als de kaart onder een lichtere werkdruk staat. De 3 fans zorgen ervoor dat de warmte van de kaart perfect in de Airflow van je computer komen en de kaart dus goed koel blijft.

Om zo min mogelijk afleiding te veroorzaken voor de creators heeft deze kaart dus ook geen LEDs , een strak en professionele uitstraling dus.

Bij het aanschaffen van deze kaart krijg je 3 maanden gratis Adobe creative cloud cadeau.Bronnen:ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?