ASUS kondigt ROG Strix en ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 grafische kaarten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft de ROG Strix AMD Radeon RX 7600, ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 en ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 V2 grafische kaarten aangekondigd. Deze kaarten zijn ontworpen om de balans te vinden tussen betaalbaarheid en gamingkracht, met verbluffende visuals en vloeiende prestaties.

Game on met de ROG Strix AMD Radeon RX 7600
De ROG Strix AMD Radeon RX 7600 grafische kaart is een serieuze kandidaat voor jouw volgende gaming-pc. Hij is verbeterd ten opzichte van de vorige generatie en werkt stiller met vergelijkbare temperaturen. Met een TGP (totaal grafisch vermogen) van 145 watt krijg je de kracht die je nodig hebt voor een geweldige game-ervaring.

De efficiënte GPU en effectieve koeling maken echt het verschil. Twee Axial-tech ventilatoren met 11 bladen zorgen voor een constante luchtstroom en de aluminium beschermende achterplaat helpt de warmte af te voeren. En het beste is dat de ventilatoren volledig stil worden wanneer de temperaturen laag zijn, dankzij de 0 dB-technologie. Met de Dual BIOS-schakelaar kun je eenvoudig kiezen tussen prestaties en stille werking.

De ROG Strix AMD Radeon RX 7600 heeft een opvallend ontwerp met hoekige lijnen en contrasterende elementen. De metallic zwarte en zilveren tinten passen goed bij verschillende hardware. Met de aanpasbare RGB LED’s aan de bovenkant van de kaart kun je wat kleur toevoegen die je kunt synchroniseren met andere compatibele apparaten via ASUS Aura Sync.

Blijf koel met de ASUS Dual AMD Radeon RX 7600
De ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 grafische kaarten bieden geweldige prestaties en essentiële functies in compacte ontwerpen. Als je een gaming-pc wilt bouwen met een klein formaat, zijn de ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 of de ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 V2 grafische kaart perfect voor jou. Ze zijn korter en hebben een slankere heatsink, waardoor ze voldoende frisse lucht kunnen krijgen, zelfs in kleine behuizingen.

Net als bij het ROG Strix-model hebben de Dual-modellen Axial-tech ventilatoren die stil werken en zorgen voor een goede koeling. Tijdens lichte taken schakelt de 0 dB-technologie de ventilatoren zelfs helemaal uit voor een stille werking. Deze kaarten zijn gemaakt met ASUS Auto-Extreme technologie, wat zorgt voor een betrouwbaar productieproces met minder milieueffecten en lagere energieconsumptie.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.