ASUS kondigt vanavond nieuwe ontwikkelingen van laptops aan


ASUS heeft aangekondigd vanavond een aantal nieuwe ontwikkelingen voor laptops te onthullen. Onder andere komen Intel H-serie processors aan bod, welke binnenkort ook in diverse ASUS-laptops verkrijgbaar zullen komen. Wat het merk verder allemaal van plan is aan te kondigen is nog niet helemaal bekend.

begin persbericht van ASUS

ASUS nodigt iedereen uit om vanavond live mee te kijken naar zijn virtuele ‘The Pinnacle of Performance’-event. De show staat in het teken van de stappen die ASUS heeft gezet op het gebied van laptop-technologie en introduceert prestatie-verbeteringen binnen zijn volledige laptop-portfolio. Het event vindt online plaats, gaat op maandag 9 mei van start om 18:00 uur en om alvast in de stemming te komen heeft ASUS een lichtshow gecreëerd waarin kijkers een glimp op konden vangen van de Zenbook Pro 14 Duo (UX8402) en Zenbook Pro 16X (UX7602). De lichtshow werd geprojecteerd op het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in Dubai.

Tijdens het event van vanavond worden de nieuwste designs en innovaties onthuld. Verwacht prestaties van de bovenste plank, verpakt in hoogwaardig laptop-ontwerp met splinternieuwe koelmogelijkheden, unieke ergonomie, intelligente features die de gebruiker voorop stellen en nog veel meer.

Als onderdeel van de show kunnen kijkers de onthulling van geavanceerde H-series 45-watt CPU performance in dunne en lichte designs verwachten, evenals een belangrijke rol voor OLED-beeldschermen. Deze nieuwe line-up van ZenBook- en Vivobook-laptops combineert veelzijdigheid, draagbaarheid en prestaties in moderne designs.

Schuif om 18:00 uur digitaal aan en ontdek de nieuwe line-up van ASUS via deze link.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.