ASUS kondigt Zenbook Pro 15 Flip OLED aan


ASUS heeft een nieuwe laptop aangekondigd met een 15,6″ OLED-display, de Zenbook Pro 15 Flip OLED. Deze laptop komt rond juni verkrijgbaar in de Benelux, ASUS heeft alleen nog geen specifieke prijzen genoemd.

Begin persbericht van ASUS

ASUS kondigt vandaag de Zenbook Pro 15 Flip OLED (UP6502) aan, een veelzijdige en krachtige Intel® Evo™-gecertificeerde converteerbare 15,6-inch laptop die is ontworpen voor mensen die meer willen doen.

De hoogwaardige Zenbook Pro 15 Flip OLED is uitgerust met een 2.8K 120 Hz OLED-touchscreen, dat een 100% DCI-P3-kleurengamma op bioscoopniveau heeft, en is PANTONE® gevalideerd met DisplayHDR™ True Black 500-certificering. Het is ook TÜV Rheinland-gecertificeerd voor oogzorg.

De Zenbook Pro 15 Flip OLED wordt aangedreven door een 12e generatie Intel® Core™ i7 CPU en de gloednieuwe Intel® Arc™ A370M discrete graphics om serieuze gebruikers uitstekende multitasking- en multimediaprestaties te bieden, aangevuld met ASUS IceCool Plus thermische technologie voor maximaal aanhoudende prestaties.

Het compacte, elegante, dunne en lichte ontwerp is voorzien van getrapte diamantgeslepen randen, een 360° ErgoLift-scharnier, en een HD IR-camera voor snelle gezichtsaanmelding. Een gecombineerde omgevingslicht- en RGB-kleursensor zorgt voor automatische aanpassing van helderheid en kleur.

Voor een meeslepende bioscoopervaring levert het door Harman Kardon gecertificeerde Dolby Atmos®-audiosysteem met vier luidsprekers een ultrarealistisch multidimensionaal geluid.

ASUS brengt de Zenbook Pro 15 Flip OLED vanaf juni uit, adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.