Asus lanceert ROG Gladius III gamingmuis


Eerder dit jaar, tijdens CES 2021, heeft Asus een nieuwe muis toegevoegd aan de ROG Gamingserie. Deze nieuwe muis, de Gladius III Wireless zal beschikken over tot 19.000 dpi en de mogelijkheid om zowel bekabeld met USB Type-C, als via Bluetooth 5.1 of 2.4GHz te functioneren.

Verder heeft de Gladius III een ergonomisch ontwerp en mechanische switches. Het gewicht is ten opzichte van de vorige generatie gedaald van 130 naar 89 gram, wat hem geschikt maakt voor snelle handreacties.

Aan de buitenkant is de Gladius III voorzien van 3-zone Asus Aura-verlichting, welke instelbaar is via de desktopapp. Inmiddels is de muis te bestellen voor ongeveer 100 euro, en zal per direct leverbaar zijn.Bronnen: Asus

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.