ASUS maakt keycaps in de vorm van een grafische kaart


Als je denkt dat je alles gezien hebt, dan heb je ASUS’ nieuwe keycap in de vorm van een grafische kaart nog niet gezien. Deze keycap vervangt de rechter shifttoets, en komt met een drietal beweegbare fanbladen. In tijden van grote tekorten op de GPU-markt is dit best een leuk idee, zo kan je in ieder geval iets kopen wat lijkt op een grafische kaart, maar dan ook weer net niet.

Qua uiterlijk komt de keycap erg overeen met de ROG Strix lijn van het merk. De keycap van ASUS is compatible met Cherry MX, en andere switches met dezelfde montagepunten. Voor zo’n $75 USD kan je hem bestellen, het is alleen nog niet bekend of hij ook in Europa verkrijgbaar zal komen.Bronnen: We Gaming PC Build

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.