ASUS maakt vraagprijs en beschikbaarheid bekend voor de Zenbook 17 Fold OLED


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft tijdens IFA 2022 de schijnwerpers op zijn langverwachte Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) gericht. Deze opvouwbare laptop heeft sinds zijn aankondiging op CES 2022 al veel aandacht getrokken en nu deelt ASUS meer informatie over de specificaties, de adviesprijs en het releasetermijn. De 17.3-inch laptop wordt wereldwijd uitgebracht in het vierde kwartaal van 2022 en heeft een adviesprijs die begint bij zo’n 3700 euro.

Vanaf de eerste oogopslag valt de Zenbook 17 Fold OLED al op door zijn vorm. Deze maakt het mogelijk om twee configuraties van het OLED-beeldscherm toe te passen in één enkel apparaat. Het apparaat is te gebruiken als een groot 17.3-inch touchscreen met een resolutie van 2.5K. Ook is het mogelijk om dit scherm te vouwen in het midden. Hierdoor ontstaan er twee apart te gebruiken schermen (3:2-verhouding, 12.5-inch en een resolutie van 1920 bij 1280 per scherm) die naadloos aan elkaar verbonden zijn. Bovendien kan de Zenbook 17 Fold OLED worden gecombineerd met een ASUS ErgoSense Bluetooth®-toetsenbord en touchpad, en dankzij het opvouwbare ontwerp van de laptop zijn er vele verschillende manieren waarop het apparaat kan worden gebruikt.

ASUS op IFA 2022
Nu is het moment aangebroken om zelf met de Zenbook 17 Fold OLED aan de slag te gaan. Aanwezig op IFA 2022? Kom dan vooral langs op de stand van ASUS om hands-on te gaan met de Zenbook 17 Fold OLED en kennis te maken met andere ontwikkelingen die ASUS in petto heeft.

Prijs en beschikbaarheid
De Zenbook 17 Fold OLED wordt in Q4 van 2022 verwacht en krijgt een adviesprijs van € 3699.-.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.