“ASUS’ Mini PC PN63-S1 heeft zelfreinigend heatsink”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft recent de Mini PC PN63-S1 aangekondigd, een ultracompacte mini-pc aangedreven door 11e generatie Intel® Core™-processors met tot 64 GB DDR4 RAM en Intel Iris® Xe graphics voor gelijktijdige ondersteuning van quad-displays. De PN63-S1 heeft een ontwerp met drie opslag dat tot 2,5-inch HDD en één PCIe® Gen 3 x4 SSD en één PCIe Gen 4 x4 M.2 SSD ondersteunt. Netwerken komt in de vorm van high-speed WiFi 6E met verbeterde energie-efficiëntie, plus Intel 2,5 Gbps LAN. Bovendien biedt de PN63-S1 uitgebreide I/O-connectiviteit, inclusief een optionele configureerbare poort voor veelzijdigheid. Alle ASUS Mini-pc’s zijn uitgebreid getest op 24/7 betrouwbaarheid, waarbij het ASUS Corporate Stable Model-programma een leveringsgarantie van 36 maanden garandeert.

Indrukwekkende prestaties
De Mini-pc PN63-S1 is voorzien van 11e generatie Intel Core-processors met Intel Iris Xe-graphics. De meegeleverde Intel Dynamic Tuning-technologie wijst automatisch stroom toe tussen de processor en de Intel discrete graphics om de prestaties te optimaliseren en de levensduur van de batterij te verlengen. Dit verbetert de CPU- en GPU-prestaties voor effectievere multitasking. Bovendien leveren Intel Iris Xe graphics toonaangevende beelden en stelt de PN63-S1 in staat om tot vier schermen tegelijk te ondersteunen.

Geavanceerde zelfreinigende systemen
Ondanks zijn compacte formaat bevat de Mini PC PN63-S1 een gepatenteerde zelfreinigende ventilatormodule met platte warmtepijpen die zijn aangesloten op grote koellichamen en ventilatoruitgangen om de CPU op optimale temperaturen te laten werken. Deze uitgebreide koeling zorgt voor sterkere prestaties die lang meegaan.

Bovendien houdt het zelfreinigende antistofsysteem de koellichamen schoon en stoot het ook effectief stof en andere deeltjes uit om de levensduur van het systeem te verlengen. Doordat de ventilatoren schoon blijven, maken ze minder geluid.

Betrouwbare levering en prestaties
De Mini-pc PN63-S1 wordt ondersteund door het ASUS Corporate Stable Model-programma, dat een leveringsgarantie van 36 maanden garandeert.

Alle ASUS-producten zijn uitgebreid getest op 24/7 betrouwbaarheid. ASUS mini-pc’s ondergaan rigoureuze geluids-, trillings-, val- en thermische schoktests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de veeleisende ASUS-normen en de industrievereisten overtreffen. Dit betekent dat klanten erop kunnen vertrouwen dat hun ASUS mini-pc bestand is tegen extreme omstandigheden, variërend van droge 0°C-temperaturen tot vochtige en hete omgevingen van meer dan 50°C gedurende lange tijdsperioden. Producten worden ook onderworpen aan uitgebreide 24/7 operationele duurzaamheidstests in een omgeving van 35 ° C en 80% vochtigheid.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.