ASUS onthult ZenFone 9 over twee weken tijdens online event


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS nodigt iedereen uit om virtueel aan te schuiven bij de onthulling van de ZenFone 9: ASUS’ nieuwste smartphone, die qua vorm compacter is geworden ten opzichte van zijn voorganger en op het gebied van performance en mogelijkheden grote stappen zet. De smartphone wordt op 28 juli om 15:00 uur CEST onthuld tijdens een online event. Hier staan hardware- en software-upgrades centraal, nieuwe features, bijbehorende accessoires en meer.

Het event is een etalage voor de verbeteringen van de ZenFone 9. Denk dan aan een volgende generatie cameramodules, een processor-upgrade, betere graphics performance, een hogere beeldschermsnelheid, een gestroomlijnde user interface en meer. De ZenFone 9 Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform-processor van Qualcomm maakt kloksnelheden mogelijk tot wel 3.2GHz en ook qua uiterlijk heeft het toestel een moderniseringsslag gemaakt: de smartphone is namelijk volledig opnieuw ontworpen.

Als onderdeel van de show laat ASUS de splinternieuwe UI zien, die is geoptimaliseerd voor de performance van de ZenFone 9. Deze interface geeft gebruikers meer flexibiliteit en zorgt er ook voor dat gebruikers die een smartphone het liefst met één hand willen bedienen dat eenvoudiger kunnen doen. Verwacht daarnaast meer nieuwe features en bijbehorende accessoires.

De onthulling van de ZenFone 9 is live te volgen via deze link.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments