ASUS’ ProArt Display PA147CDV vanaf eind september verkrijgbaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS kondigt eind september beschikbaarheid aan voor ProArt Display PA147CDV

ASUS kondigde vandaag de eind september beschikbaarheid aan van ProArt Display PA147CDV, een creatieve tool die is ontworpen om makers te ondersteunen en creatieve workflows te stroomlijnen. Het beschikt over een 14-inch, 32:9 (1920 x 550) IPS-paneel met 10-punts multitouch en Microsoft Pen Protocol 2.0-stylusondersteuning. Het bevat ook de intuïtieve ASUS Dial en het aanpasbare Configuratiescherm voor snelkoppelingen in ondersteunde Adobe® creatieve software. Het paneel is vooraf gekalibreerd op Delta E 2 en dekt 100% sRGB en Rec. 709 kleurruimten voor uitzonderlijke kleuren. De meermaals bekroonde PA147CDV is goed uitgerust om aan de behoeften van makers te voldoen: hij heeft een speciaal ontworpen mechanische standaard voor perfecte kijk- en werkposities, plus één HDMI®- en twee USB-C®-poorten. PA147CDV heeft een meermaals bekroond ontwerp en verdient onder meer de Good Design- en Computex Gold-awards 2021.

Gemaakt voor makers
ProArt Display PA147CDV stelt makers in staat en helpt creatieve workflows zowel binnen als buiten de studio te stroomlijnen. Contentmakers kunnen de PA147CDV aansluiten op een laptop voor een opstelling met twee schermen en hun projecten finetunen op compatibele Adobe-software via ASUS Dial en Control Panel, of aantekeningen maken of schetsen met een stylus.

Het aanpasbare Configuratiescherm op de PA147CDV plaatst de tools en functies die makers nodig hebben centraal, waardoor snellere aanpassingen mogelijk zijn voor een efficiëntere workflow. Bovendien zorgt een modus voor gesplitst scherm ervoor dat verschillende apps naast elkaar kunnen worden weergegeven.

De geüpgradede ASUS Dial aan de linkerkant van de PA147CDV-basis is aanpasbaar en geeft gebruikers toegang tot verschillende functies in veelgebruikte creatieve apps zoals Adobe Photoshop®, Premiere® Pro, After Effects® of Lightroom® Classic. Door aan de ASUS Dial te draaien, kan de gebruiker verschillende tools selecteren of opdrachten uitvoeren zonder door werkbalken of menu’s te hoeven navigeren. Ten slotte stelt Microsoft Pen Protocol 2.0-stylusondersteuning gebruikers in staat om gemakkelijk ideeën op PA147CDV op te schrijven of te schetsen wanneer inspiratie toeslaat.

Uitzonderlijke kleuren
Met wide-gamut 100% sRGB en 100% Rec. 709 kleurdekking, ProArt Display PA147CDV biedt levendige beelden, waardoor diepere primaire kleuren zoals rood, groen en blauw, plus rijkere secundaire kleuren worden gegarandeerd. Deze creatieve tool beschikt ook over een uitzonderlijke Delta E 2-kleurnauwkeurigheid, zodat afbeeldingen nauwkeurig op het scherm worden gereproduceerd, zodat makers precies kunnen zien hoe het uiteindelijke kunstwerk eruit zal zien.

PA147CDV is vooraf gekalibreerd in de fabriek en door Calman geverifieerd om toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen. Elk ProArt-product wordt zorgvuldig getest om een ​​vloeiende kleurgradatie te garanderen en de allerbeste beelden te garanderen.

Handige functies
PA147CDV heeft een meermaals bekroond ontwerp en verdient onder meer de Good Design- en Computex d&i Gold-awards 2021. De gepatenteerde mechanische standaard kan soepel worden uitgeklapt en stelt gebruikers in staat de kantelhoek aan te passen voor perfecte kijk- of werkposities. De PA147CDV kan plat op het bureau worden gelegd om te schetsen, of in een bijna verticale positie worden gebracht om tijdlijnen in een videobewerkingsapp te bekijken.

Een groot aantal invoerpoorten is inbegrepen om tegemoet te komen aan de behoeften van makers. Twee USB-C-poorten leveren video- en stroominvoer via een enkele kabel, terwijl de HDMI een extra verbinding biedt met verschillende invoerbronnen.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.