ASUS publiceert beelden van eerste Z690-moederborden


Op diverse Twitteraccounts van het merk heeft ASUS een aantal teasers gegeven van de Z690-moederborden die het merk binnenkort uit gaat brengen. De eerste tweet laat een ROG STRIX-model zien, welke rond de I/O’s al van RGB voorzien is:

Onder de TUF GAMING-lijn lijkt er ook een model aan te komen. Op de beelden is te zien dat het merk deze gaat voorzien van strakke aluminium heatsinks, en een oranje TUF GAMING logo op de chipset.

Als laatste de ASUS Prime Z690. Op de beelden is enkel kort een grote zilveren heatsink te zien met RGB-elementen ingebouwd. Verder lijken er twee metalen heatsinks voor M.2 drives beschikbaar te zijn.

Volgens de meest recente geruchten is Intel van plan de nieuwe generatie Intel processors op 19 november uit te brengen. Het gaat hierbij om de 12e generatie Alder Lake-S processors voor desktops, welke samen met diverse moederborden gebaseerd op de nieuwe Z690-chipset uitgebracht zullen worden. Waarschijnlijk zal ASUS diezelfde dag ook deze nieuwe moederborden op basis van Z690 uitbrengen.Bronnen: ASUS ROG, ASUS USA [1], ASUS USA [2]

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments