ASUS Republic of Gamers kondigt Delta S Wireless aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft de Delta S Wireless aangekondigd, de allereerste dual-mode draadloze ROG-gamingheadset. De Delta S Wireless beschikt over 2,4 GHz met lage latentie en Bluetooth®-modi voor ongelooflijke luisterervaringen op consoles, pc’s en mobiele apparaten. De verborgen AI Beamforming-microfoons met AI-ruisonderdrukking van de headset maken heldere spraakcommunicatie mogelijk, waardoor gebruikers de voordelen van een draadloze headset met verborgen microfoons hebben zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de spraakcommunicatie. De Delta S Wireless biedt tot 25 uur batterijduur voor non-stop gamen. Bovendien is deze lichtgewicht headset voorzien van ergonomische D-vormige oorkussens voor comfortabel luisteren.

Dubbele draadloze modi
Met dual-mode draadloze 2,4 GHz- en Bluetooth-connectiviteit, maakt de Delta S Wireless ongelooflijke luisterervaringen mogelijk op een groot aantal apparaten, waaronder pc’s en mobiele game-apparaten. USB-C® 2,4 GHz-technologie maakt gebruik van ingebouwde antennes voor bijna onmiddellijke signaaloverdracht met een bereik tot 25 meter. Evenzo biedt de Bluetooth-modus een verbinding met lage latentie om naadloze audio te garanderen.

AI Beamforming-microfoons met AI-ruisonderdrukking
De AI Beamforming-microfoons in de Delta S Wireless creëren een akoestische zone die gericht is op een gebied van 40 ° voor de mond van de gebruiker en filtert storende achtergrondgeluiden uit andere richtingen voor een duidelijke stemopname. Bovendien vermindert AI-ruisonderdrukking meer dan 500 miljoen soorten achtergrondgeluid, zoals chatter, toetsenbordgekletter en muisklikken tot 95%. Samen zorgen deze technologieën voor een duidelijkere en natuurlijkere weergave van de menselijke stem met minimale vervorming.

Het verborgen microfoonontwerp biedt een oplossing voor veelvoorkomende problemen met de giekmicrofoon, zoals knallen en slechte positionering. Hierdoor kan de Delta S Wireless spraakcommunicatie van hoge kwaliteit leveren in combinatie met comfort en stijl, waardoor het ideaal is voor gamen en streamen.

Exclusieve ASUS Essence-stuurprogramma’s
De Delta S Wireless is in staat om een ​​gebalanceerde geluidssignatuur te bieden met meer diepte en textuur, vergeleken met standaard headsets. Het beschikt over exclusieve 50 mm ASUS Essence-drivers in elke oorschelp voor meer gedetailleerde audio zonder vervorming. De drivers zijn 12° gekanteld om audio rechtstreeks in de gehoorgang te kanaliseren voor een beter geluid en comfort. Bovendien levert een luchtdicht kamerontwerp een stabieler, rijker geluid. Als klap op de vuurpijl maakt de ROG Hyper-Grounding-technologie gebruik van een meerlaagse printplaat en een speciale lay-out om elektromagnetische interferentie te voorkomen, om zuiverdere, ruisvrije audio te leveren.

Klaar voor gamemarathons
De Delta S Wireless biedt een batterijduur tot 25 uur, met ondersteuning voor snel opladen voor maximaal 3 uur gebruik met slechts 15 minuten opladen, voor meeslepende marathon-gaming met minimale onderbrekingen. De Delta S Wireless weegt slechts 318 gram en is voorzien van ergonomische D-vormige oorkussens die nauw aansluiten bij de vorm van menselijke oren om onnodige contactgebieden tot 20% te verminderen voor een comfortabelere pasvorm. De Delta S Wireless wordt geleverd met twee sets oorkussens — één van proteïneleer en één van mesh — voor ultiem comfort, zelfs na urenlang gebruik.

Bovendien geeft de intuïtieve Armoury Crate-software gebruikers volledige controle en aanpassingsopties over AI-ruisonderdrukking, audioprofielen en andere instellingen, zodat gebruikers de headset kunnen aanpassen aan een breed scala aan games en scenario’s.

ASUS noemt nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid voor de Delta S WirelessBronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.