“ASUS Republic of Gamers kondigt Strix Flare II-serie toetsenborden aan”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS ROG

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft recent de ROG Strix Flare II Animate en Strix Flare II aangekondigd, de nieuwste gaming-toetsenborden uit de Strix Flare II-serie met een groot aantal functies die zijn ontworpen om de gameplay te verbeteren en een ongeëvenaarde aanpassingservaring te bieden.

AniMe Matrix LED-display
Het AniMe Matrix™ LED-display op de ROG Strix Flare II Animate heeft 312 programmeerbare mini-LED’s waarmee gamers aangepaste afbeeldingen, animaties, audiovisualisaties, systeemstatus- of instellingsindicatoren zoals helderheidsniveau en toetsenbord RGB-verlichtingsmodus kunnen tonen. Het display kan ook worden gebruikt om de batterijduur van de laptop, e-mailmeldingen, tijd en datum weer te geven.

De sleutels tot de overwinning
Beide toetsenborden zijn voorzien van een supersnelle USB-microcontroller die een pollingsnelheid van 8000 Hz levert die de invoer tot 8x sneller ververst dan de meeste gamingtoetsenborden, waardoor de responstijd wordt teruggebracht van 1 ms tot slechts 0,125 ms.

De toetsenborden van de Strix Flare II-serie kunnen worden gespecificeerd met ROG NX Red, NX Blue en NX Brown mechanische schakelaars voor snelle bediening en een consistent gevoel. Voor extra aanpassingsopties stelt het verwisselbare schakelaarontwerp van Strix Flare II Animate gebruikers in staat om het schakelaartype van hun voorkeur te installeren. ROG PBT doubleshot keycaps bieden een premium gevoel en langdurige duurzaamheid. Elke toets is voorzien van halfhoge toetskappen en een kortere steel om het wiebelen van de toetsen te verminderen voor comfortabeler typen. Een speciaal afgestemde ROG-schakelaarstabilisator vermindert wrijving bij toetsaanslagen om een ​​soepelere en stabielere beweging te bieden voor langere toetsen zoals de spatiebalk, Shift en Enter. Dit geeft langere toetsen een toetsaanslaggevoel dat trouw is aan de specifieke gebruikte schakelaar.

Bovendien absorbeert geïntegreerd geluiddempend schuim in het chassis ping-geluiden en echo’s voor een betere akoestiek, terwijl een USB 2.0-doorvoerpoort kan worden gebruikt om een ​​muis of flashstation aan te sluiten of om mobiele apparaten op te laden.

Comfort en stijl
Het Strix Flare II Animate-toetsenbord heeft een afneembare polssteun met een ingebouwde lichtdiffusor, zodat het gloeit wanneer het is aangesloten op de lichtbalk aan de voorzijde van het toetsenbord. Bij het Strix Flare II-toetsenbord wordt een standaard polssteun (zonder diffuser) meegeleverd.

Intuïtieve bediening
De toetsenborden van de Strix Flare II-serie hebben metalen bedieningselementen voor media in de linkerbovenhoek, en deze bedieningselementen kunnen indien nodig in sneltoetsen worden geprogrammeerd. Draai aan het scrollwiel om het volume aan te passen en het geluid te dempen, en gebruik de knop om vooruit of achteruit te springen, nummers te pauzeren of af te spelen.Bronnen: ASUS ROG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments