ASUS ROG introduceert de Cetra True Wireless in-ears


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS ROG

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag de Cetra True Wireless aangekondigd, de allereerste true wireless ROG-gaminghoofdtelefoon. Om meeslepende in-game audio en muziek te leveren, is de hoofdtelefoon voorzien van Hybrid Active Noise Cancelation (ANC)-technologie en draadloze prestaties met lage latency, zodat gamers worden getrakteerd op onberispelijke audio met weinig tot geen latency voor volledig gesynchroniseerde audiovisuals in competitieve gaming.

Draadloze audio met lage latency
De ROG Cetra True Wireless-hoofdtelefoons leveren draadloze audio met lage latency om een ​​grotere mate van synchronisatie tussen de actie op het scherm en in-game audio te garanderen in vergelijking met de meeste echte draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons. De vertragingsvrije prestaties van de ROG Cetra True Wireless komen bijna overeen met die van bedrade oortelefoons.

Actieve ruisonderdrukking
De ROG True Cetra Wireless maakt gebruik van ANC-technologie om alle ruis te detecteren en te filteren, met behulp van kleine microfoons in de oordopjes om ongewenste geluiden te neutraliseren. Zelfs in lawaaierige omgevingen trakteert de ROG True Cetra Wireless gebruikers op een meeslepende audio-ervaring, of ze nu naar muziek luisteren of gamen.

Levensechte audio
De ROG Cetra True Wireless beschikt over speciaal afgestemde 10 mm ASUS Essence-drivers en luchtdichte kamers om een ​​rijk, helder geluid te bieden in de midden- en hoge frequenties, evenals krachtige bas voor een levensechte audio-ervaring.

Altijd klaar om te gaan
De ROG Cetra True Wireless-gebruikers kunnen genieten van tot 5,5 uur gebruik op een enkele lading, waarbij de meegeleverde oplaadcassette een extra 21,5 uur luistertijd biedt voor een totale batterijduur van maximaal 27 uur. En om downtime tot een minimum te beperken, biedt de ingebouwde snellaadtechnologie gebruikers tot 1,5 uur luisterplezier met slechts 10 minuten opladen. De oplaadcassette kan worden opgeladen via USB-C® of compatibele draadloze opladers. Ten slotte heeft de ROG Cetra True Wireless een IPX4-classificatie en is hij spatwaterdicht, zodat gebruikers hem bij regen of zonneschijn kunnen gebruiken.

Prijzen en beschikbaarheid
De ROG Cetra True Wireless-hoofdtelefoons zijn vanaf half april verkrijgbaar in de Benelux. De adviesprijs is nog niet bekend.Bronnen: ASUS ROG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.