ASUS ROG kondigt een gamingmonitor met 540hz aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft de Swift Pro PG248QP aangekondigd, een gamingmonitor met een innovatief FHD (1920 x 1080) 540 Hz (OC) Esports-TN (E-TN) paneel, waardoor het de snelste gamingmonitor van dit moment is. Deze monitor is tot 50% responsiever dan traditionele TN-panelen en biedt een uitzonderlijk soepele en heldere visuele ervaring. Het bevat functies die speciaal zijn ontworpen voor esportsgamers, zoals NVIDIA G-SYNC Ultra Low Motion Blur 2 (ULMB 2) technologie voor vloeiende beelden en de NVIDIA Reflex Analyzer voor het meten van systeemlatentie. Bovendien heeft de monitor een unieke basis met uitschuifbare klauwen om meer desktopruimte vrij te maken voor een toetsenbord en muis.

De ROG Swift Pro-serie is gericht op esportsprofessionals en biedt ongeëvenaarde snelheid en responsiviteit. De PG248QP heeft een 24,1-inch E-TN-paneel dat verbluffende beelden levert met een verversingssnelheid van 540 Hz (OC), wat resulteert in een uiterst vloeiende gamingervaring. De verstelbare basis met uitschuifbare klauwen minimaliseert de desktopvoetafdruk, waardoor er meer ruimte is voor gamingaccessoires. Bovendien voldoet de monitor aan de DisplayHDR 400-certificering, waardoor games tot leven komen met levendige kleuren.

De toevoeging van NVIDIA G-SYNC Ultra Low Motion Blur 2 (ULMB 2) zorgt voor meer dan 2000 Hz effectieve bewegingshelderheid, en de NVIDIA Reflex Analyzer biedt nauwkeurige metingen van systeemlatentie.

De monitor biedt ook een meeslepende audiovisuele ervaring met een ingebouwde ESS codec voor hoogwaardige audio zonder vertraging, inclusief surroundgeluid en een ESS DAC voor verliesloze audiobewerking. Diverse connectiviteitsopties zoals DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, een USB-hub en een koptelefoonaansluiting zorgen voor ultieme compatibiliteit. Bovendien is er een schroefaansluiting bovenop de standaard voor het monteren van apparaten zoals webcams of streamingapparatuur. De monitor wordt naar verwachting in oktober uitgebracht.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?