ASUS ROG kondigt een samenwerking met een Anime aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers heeft aangekondigd dat ze samenwerken met de populaire anime-serie Evangelion. Deze samenwerking brengt premium ROG-componenten en -randapparatuur met een klassieke EVA-02 rode en oranje kleurstelling, samen met op maat gemaakte Evangelion-thema stickers en afbeeldingen. De nieuwe uitrusting omvat onder andere een ROG Maximus moederbord, ROG Strix GeForce RTX grafische kaart, ROG Ryujin AIO-koeler, ROG Hyperion gaming behuizing, grafische kaarthouder, randapparatuur en andere accessoires.

Het ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition moederbord heeft een kenmerkend rood en oranje thema met groene accenten en bevat EVA-02 Beast Mode en Evangelion-patronen op de achterplaat. Het moederbord ondersteunt 13e generatie Intel Core-processors en DDR5-geheugenkit.

De ROG STRIX GeForce RTX 4090 EVA-02 Edition grafische kaarten zijn uitgerust met prestatieverbeterende functies, waaronder Axial-tech fans met omgekeerde rotatie, vapor chamber-ontwerp en een metalen exoskelet voor extra stevigheid.

De ROG Ryujin III 360 ARGB EVA-02 Edition AIO-koeler bevat Asuka-geïnspireerde kunst op de aluminium rand en een LED-scherm dat Asuka en EVA-02-thema animaties kan weergeven.

De ROG Hyperion EVA-02 Edition behuizing heeft een verlichtingspaneel met een EVA-02-thema, zowel aan de binnen- als buitenkant.

De ROG Herculx EVA-02 Edition grafische kaarthouder heeft graphics van ROG en Evangelion en heeft een verstelbaar ontwerp.

Het ROG Strix Scope RX EVA-02 Edition toetsenbord heeft een EVA-geïnspireerde behuizing en ROG RX optische mechanische switches. Er is ook een EVA-02-thema toetsen beschikbaar.

De ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA-02 Edition muis biedt precisie tot 36.000 dpi en heeft een ergonomisch ontwerp voor langdurig gebruik. Er is ook een muisgrip met Evangelion-thema beschikbaar.

Met deze samenwerking kunnen PC DIY-bouwers en anime-liefhebbers hun passie voor gaming en Evangelion combineren met een breed scala aan stijlvolle en krachtige ROG-producten.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?