ASUS ROG lanceert de Carnyx gaming en streaming microfoon


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS ROG

ASUS ROG lanceert de Carnyx een hoogwaardige condensatormicrofoon ontworpen voor gamers en streamers, die met minimale setup gedetailleerd en hoogwaardig geluid levert. Met een 25 mm condensatorcapsule en een indrukwekkende samplefrequentie van 192 kHz / 24-bits zorgt de Carnyx voor een heldere en ononderbroken opname van stemgeluid. De ingebouwde high-pass filter verbetert de vocale helderheid, terwijl een popfilter vocale plosieven minimaliseert. De microfoon is opgehangen aan een hoogwaardige metalen shockmount met een elastisch koord om externe trillingen te verminderen en een kristalhelder geluid te produceren.

De Carnyx biedt een moeiteloze installatie door simpelweg in de USB-poort van de computer te worden gestoken, waardoor het een ideale USB-microfoon is voor gaming. De veelzijdige bedieningsknop maakt eenvoudige volumeregeling mogelijk tijdens het gamen, en een handige one-touch mute-knop geeft snel toegang tot demping in geval van ongewenst geluid. De microfoon kan ook groeien met je opstelling door te worden bevestigd aan een standaard 3/8-inch schroefdraad boomarm voor meer flexibiliteit.

Met een opvallend ontwerp, gebruikmakend van driehoekige elementen en ingebouwde RGB-verlichting die kan worden gesynchroniseerd met andere apparaten via ASUS Aura Sync, combineert de Carnyx prestaties met stijl. Klaar voor gebruik in gaming, streaming en contentcreatie, is de ROG Carnyx een aantrekkelijke upgrade voor diegenen die streven naar een professionele en indrukwekkende streaming-setup.Bronnen: ASUS ROG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?