ASUS ROG lanceert de ROG NUC gaming pc


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers heeft de ROG NUC gaming PC gelanceerd, de eerste in zijn soort. Deze compacte krachtpatser is uitgerust met geavanceerde technologieën voor AAA-gaming en meer. De ROG NUC PC biedt ongeëvenaarde prestaties dankzij Intel Core Ultra 9- of Intel Core Ultra 7-processoren en NVIDIA GeForce RTX 4070- of 4060-discrete grafische kaarten. De hybride architectuur van Intel Core Ultra-processoren maakt moeiteloos streamen, bewerken, opnemen en spelen mogelijk. Het 2,5-liter chassis is ontworpen voor snelle toegang, waardoor upgrades en schoonmaak eenvoudig zijn.

Dankzij de Intel Core Ultra 9/7 hybride architectuur voor Windows 11, met tot acht prestatiekernen en zestien efficiëntiekernen, levert de ROG NUC PC vlekkeloze AAA-gaming en moeiteloze streaming. De combinatie met NVIDIA GeForce RTX grafische kaarten biedt uitgebreide AI-mogelijkheden om games en creatieve projecten te verbeteren. De GeForce RTX 40-serie beschikt over AI Tensor Cores voor baanbrekende prestaties en revolutionaire AI-functies. De ROG NUC ondersteunt tot 64 GB 5600 MHz DDR5 SODIMM-geheugen en heeft drie M.2 NVMe PCIe 4.0-sleuven voor uitbreidbare opslag.

De compacte ROG NUC PC meet 180 x 270 x 50 mm en heeft een modulair ontwerp voor eenvoudige systeemtoegang. Het apparaat beschikt over flexibele en veelzijdige I/O-poorten, waaronder een Thunderbolt 4 USB-C poort met telefoonoplaadprofielen, vier USB 10 Gbps poorten en twee USB 2.0 poorten. Het bevat ook een aanpasbaar ARGB-logo en ASUS AURA Sync-technologie voor RGB-lichteffect-synchronisatie met meerdere ROG-randapparaten, wat de stijl en stemming van de gebruiker weerspiegelt.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?