ASUS toont 360-graden draaibare Chromebook Flip CX1


ASUS heeft een nieuwe Chromebook uitgebracht, de Flip CX1. Deze laptop komt verkrijgbaar in 14 en 15,6-inch, en wordt uitgerust met maximaal een quad-core Intel Pentium-processor. Het 360 graden draaibare Full-HD IPS touchscreen wordt aangestuurd door geïntegreerde Intel UHD-graphics. Verder is er ook een 720P webcam ingebouwd.

Intern kan de Flip CX1 uitgerust worden met maximaal 8GB DDR4X-werkgeheugen en 128GB eMMC-opslag. Qua I/O’s is er beschikking over 2x USB 3.2 Type C, 2x USB 3.2 Type-A, audio en een micro-SD slot om het geheugen eventueel uit te breiden. Met de ingebouwde 50Wh accu geeft ASUS aan een accuduur tot 11 uur te kunnen behalen. Verder wordt de laptop opgeladen via een USB Type-C aansluiting, waarmee deze maximaal 45W kan laden.

ASUS heeft nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid benoemd.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments