ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti OC Review


We gaan door met meer nieuwe Nvidia GeForce RTX 4070 Ti kaarten, dit keer de TUF Gaming OC uitvoering die hopelijk voor niet veel meer dan de adviesprijs in de schappen komt te liggen:

Mocht je in een luie bui zijn en heb je geen zin om een hele video te kijken? Jammer, als je alle details wil weten zit er echt niks anders op. Als je echt te lui bent om 8 minuten te investeren voor je aankoop van een 900-1000 euro kostende videokaart, vooruit dan: De RTX 4070 Ti is an sich dik prima: iets rapper dan een RTX 3090 Ti, maar veel efficienter, en vergeleken met de RTX 4080 op basis van adviesprijs eigenlijk geen slechte deal (RTX 4080 kost dan 50% meer voor 20-25% meer prestaties op hogere resoluties). De vraag is alleen wat ze echt gaan kosten de komende dagen. Wat de ASUS TUF betreft, het is de kleinste van de 5 kaarten die we hebben getest, maar ASUS laat in elk geval zien dat je helemaal geen mega oversized kaart hoeft te kopen om gewoon goede prestaties in huis te halen. Het is niet de aller stilste of koelste, maar hij is wel veel kleiner en het verschil is vaak echt gering. Recommended is dus prima op zijn plaats, en mocht ASUS dit product rond de adviesprijs in de schappen weten te leggen zouden we er Great Value aan toevoegen:


Vragen over de producten die we bespreken? Aankoopadvies nodig of gewoon gezellig chatten met ons? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
Techtesters op Instagram
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.