ASUS TUF kondigt een nieuwe AIO-koeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft de TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO-koeler aangekondigd, een krachtige vloeistofkoeler met een 360 mm radiator en indrukwekkende Gen 2 ARGB-verlichting. De koeler biedt uitstekende prestaties en heeft een opvallend ontwerp dat compatibel is met verschillende behuizingen en CPU-sockets.

De TUF Gaming LC II ARGB-serie is ontworpen voor mainstream gaming builds en biedt een geïllumineerde koudplaat waar de koelvloeistof door stroomt, gevolgd door versterkte sleeved buizen die uitkomen bij een grote radiator. Deze radiator wordt gekoeld door drie 120 mm ARGB-ventilatoren met groefvinnen voor optimale luchtstroom en een stillere werking. De ARGB-elementen verlichten de ventilatoren en het TUF Gaming-logo, waardoor het geheel er stijlvol uitziet.

De TUF Gaming LC II 360 ARGB heeft een gescheiden ontwerp voor de pompkop en motor, wat zorgt voor minder geluid en trillingen. Het nieuwe plaats-en-twist retentiemechanisme maakt installatie zonder gereedschap mogelijk. Bovendien wordt elke koeler geleverd met een indrukwekkende zesjarige ASUS-garantie voor premium duurzaamheid.

De vloeistofkoeler heeft een upgrade gekregen naar een massieve 360 mm radiator voor betere thermische prestaties. De radiatorvinnen zijn ontworpen om de luchtstroom te optimaliseren en het geluid te verminderen. De drie 120 mm ARGB-ventilatoren bieden een goede balans tussen luchtstroom, statische druk en stille werking, met een geluidsniveau onder de 29 dB.

Met uitgebreide compatibiliteit met verschillende CPU-sockets en behuizingsopties, evenals de mogelijkheid om verlichting te synchroniseren met andere componenten via Aura Sync, is de TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO-koeler een aantrekkelijke keuze voor gamers en bouwers die een krachtige en stijlvolle koeloplossing zoeken..Bronnen: ASUS TUF

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?