Asus Vivobook vanaf vandaag met 11e-gen Intel-processor


Recent heeft Asus de bestaande Vivobook S14-laptops voorzien van een nieuwere processor. De vernieuwde laptops met 11e generatie Intel Core-processors zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor 800 euro.

De Asus Vivobook zal voortaan beschikken over een 11e generatie Intel Core i5-1135G7 processor met 8GB DDR4-geheugen en 512GB PCIe-SSD. Voor het grafische gedeelte wordt er een Intel Iris Xe-graphics card gebruikt. Met een gewicht van 1,4kg en een dikte van 1,59mm is de laptop zowel licht als compact, en heeft daarbij een beeldscherm met relatief dunne randen.


Hoewel de laptop aan de zijkant niet voorzien is van een numpad is het mogelijk deze op het trackpad weer te geven, waardoor deze als alternatieve numerieke invoer kan dienen. Verder beschikt de laptop over een 50Wh accu, verlichtte toetsen en WiFi6.


Qua beschikbaarheid geeft Asus aan dat de nieuwe Vivobook S14-laptops vanaf vandaag verkrijgbaar zullen zijn voor €799 in de kleuren zwart en groen.Bronnen: Asus

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.