Asus Zenbook Flip S vanaf vandaag verkrijgbaar


De nieuwe ZenBook Flip S van Asus is vanaf vandaag verkrijgbaar. Deze convertible 2-in-1 laptop zal beschikken over een 4K-OLED display en een Intel 11e generatie processor.

Met de ZenBook Flip S UX371 brengt het merk volgens Asus de dunste en lichtste 13″ 4K OLED 2-in-1 convertible uit met Intel Evo verificatie. Hij komt in Nederland beschikbaar met een Intel Core i7-1165G7-processor met 16GB DDR4X-geheugen en Intel Iris Xe-graphics.

Verder zal deze beschikken over een 1TB M.2 NVMe-SSD en een 67Wh accu, waar de laptop in totaal 1.2kg weegt. Doordat het display 360 graden te draaien is kan deze op verschillende posities gebruikt worden, bijvoorbeeld als tablet.


Asus geeft aan dat de nieuwe ZenBook Flip S vanaf vandaag verkrijgbaar zal zijn in Nederland met een adviesprijs van €1699.Bronnen: Asus

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.