Productpagina @ Attitudeone.com


Tijd om een nieuw merk aan de line-up toe te voegen. Deze keer ga ik kijken naar een headset van Attitude One, of A1 in het kort. Attitude One heeft een aantal muizen, toetsenborden, en gaming headsets in het assortiment. De Almaz is echter niet terug te vinden onder “headsets”, maar wordt in plaats daar van onder “headphones” gepositioneerd; oftewel een hoofdtelefoon met een primaire focus op muziek in plaats van gaming.


De Almaz heeft een adviesprijs van 110 euro, maar is momenteel goed leverbaar voor ca 90 euro inclusief bezorgen (één shop heeft hem zelfs voor 77 euro inclusief bezorgen). Opvallend aan de Almaz is de beschikbaarheid in meerdere kleuren: Oranje, Groen, Wit, Blauw, Roze, en de in deze review besproken zwarte uitvoering.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.